Cinc agents prenen possessió de la seua plaça en la Policia Local de Llíria

policia lliria

Un total de cinc agents han pres hui possessió de la seua plaça en propietat en la plantilla de la Policia Local de Llíria. A més, s’han incorporat tres nous interins. L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde Joanma Miguel i del regidor de Protecció Ciutadana, Francesc Fombuena.

Estos policies representen la segona tanda d’agents que han consolidat el seu lloc de treball en l’últim any. A més, actualment, altres cinc es troben realitzant el període de formació en l’IVASPE per a ocupar la seua plaça en els pròxims mesos.

L’edil Francesc Fombuena ha ressaltat que totes estes incorporacions “responen al compromís del Govern municipal per reduir al mínim possible les places d’interins en el cos policial, la qual cosa, a través de diversos processos selectius, ha permés la consolidació 15 llocs d’agent, 2 d’oficials i més recentment la d’inspector”.

“En cobrir en propietat totes estes places, es millora la gestió i professionalització de la plantilla, i contribuïx a reforçar la seguretat dels propis agents i dels servicis que es presten a la ciutadania”, ha afegit.

A més d’estes millores en els recursos humans, el regidor també ha anunciat unes altres en la modernització dels mitjans materials, “amb les pròximes inversions per a l’adquisició de tres motos i la instal·lació de 15 noves càmeres en diferents punts del terme municipal per al circuit de videovigilància de la Policia Local”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà