Nova gira internacional de l’Ensemble ‘Llíria City Of Music’

ensemble

L’agrupació edetana actuarà a França i a Corea del Sud

L’ensemble instrumental de corda i vent ‘Llíria City Of Music’, sota la batuta del director de Llíria, José Miguel Rodilla, realitzarà este estiu una nova gira internacional. En primer lloc, actuarà esta setmana en el Festival Tricastin a la ciutat francesa de Saint-Paul-Trois-Châteaux, i després, el mes d’agost, visitarà terres asiàtiques de Corea del Sud.

Segons ha destacat l’edil d’Ensenyaments Artístics i de Ciutat Creativa UNESCO de Llíria, Paco García, “el projecte d’internacionalització de la nostra localitat continua amb força i amb nous esdeveniments que portaran als nostres músics a diferents parts del món, exportant així el talent musical de la capital de Camp de Túria”.

El grup integrat per intèrprets de les dos societats musicals de la localitat, oferirà un repertori format per obres de compositors francesos i espanyols. En el programa es podran escoltar, entre altres, parts de “El amor brujo” de Manuel de Falla, “Carmen” de Bizet o la coneguda “Pavana per a una infanta difunta” de Ravel.

El primer concert de la gira se celebrarà demà divendres, 12 de juliol, a laSalle Fontaine de la ciutat francesa.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà