Triomf de la Banda Juvenil del Clarín en el Certamen d’Azuaga

banda primitiva juvenil

Aconsegueix el primer premi amb una diferència de més de 60 punts

La Banda Juvenil de l’Ateneu Musical i d’Ensenyament Banda Primitiva de Llíria ha aconseguit el primer premi en el VII Certamen Nacional de Bandes de Música Azuaga, música i cinema, celebrat dissabte passat en aquesta localitat de Badajoz.

L’agrupació interprete com a obra principal una selecció de la banda sonora de la música de la pel·lícula ‘Gladiator’ del compositor Hans Zimmer.

Els joves músics del Clarí, dirigits per Aitor Llimerà, van aconseguir imposar-se a la resta de bandes participants amb una diferència de més de 60 punts respecte al segon classificat. Van aconseguir un total de 196,5 punts.

La segona classificada, provinent de Talavera, va obtindre 123; i la tercera, la banda de Bailén, es va fer amb 103,4 punts.

“És un nou triomf de la nostra societat i, sobretot, demostra que tenim el futur assegurat -, va assegurar el president del Clarí, José Luis Pérez Veses- amb una pedrera de futurs músics que ja estan demostrant la seua qualitat musical per tota Espanya”.

Al seu retorn a Llíria, els músics van celebrar el premi sobre l’escenari del teatre de la Banda Primitiva de Llíria com mana la tradició, al crit de “Campions”.

Cinqué premi per als juvenils

Amb aquest guardó, la Banda Juvenil de la Primitiva acumula ja cinc primers premis en diversos certàmens. El primer ho va aconseguir en 1989 en el Certamen Internacional de Bandes de Música Ciutat de València.

A aquest van seguir el del 2003 en el Certamen de Marxes Mores i Cristianes d’Oliva; el del 2004 en el Certamen de l’Elina; i en 2013, amb la victòria en el certamen Vila d’Alcàsser.

A més, aquest triomf és el cinqué guardó per a la societat en els últims anys. Els altres quatre són el primer premi en el Certamen Internacional de Bandes de Música “Ciutat de València” 2022, el primer premi amb Menció d’Honor en el Certamen Vila d’Altea 2021; i els dos premis de l’orquestra simfònica en el Concurs CaixaBank d’Orquestra de la Comunitat Valenciana, en les edicions del 2019 i 2023.

“Cap altra banda del G6 pot presumir d’un palmarés tan prolífic en els últims anys -, assegura Pérez-. No podem estar més orgullosos de continuar sent una societat musical de referència”, assegura Pérez-. No podem estar més orgullosos de continuar sent una societat musical de referència”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà