Les Termes estrena carta d’esmorzars i tapes ‘de quiosquet’

les termes

Opta a revalidar el títol de l’Esmorzaret Llirià amb un entrepà de pollastre, pimentó roig i paté de dàtil

El Les Termes Gastrobar de Llíria es va coronar com a guanyador de la passada edició de l’Esmorzaret llirià i enguany tractarà de revalidar el títol amb un entrepà que “seguirà en la mateixa línia de l’any passat”, amb tres ingredients: verdura, carn i una salsa especial.

El propietari de l’establiment situat en el barri de Mura, Ricardo Martínez, assegura que afronta aquesta nova campanya promoguda per la Federació del Comerç de Llíria “amb la mateixa il·lusió de competir i guanyar una altra vegada”. Seria la primera vegada, subratlla, que un local gana dues vegades el premi.

La proposta del Les Termes per a gaudir d’un esmorzar especial durant els mesos d’estiu en la capital de Camp de Túria consisteix en un pa trena rústic de massa mare que s’enforna en el mateix local i en el qual entre els ingredients el pollastre és el protagonista.

Segons explica el seu creador, l’entrepà a concurs conté entre cuixa de pollastre -de Pollos Planes- desossat i marinat amb cítrics de la terra -taronja i llima- i amb pebre i mostassa i pimentó roig rostit com a segon ingredient. A això se suma un paté de dàtil.

La base del paté és un formatge blau del Cantàbric, al qual se li afig nata i el dàtils, la qual cosa proporciona un contrast de sabors dolços i salats, en la línia de l’entrepà vencedor de la passada edició en el qual destacava la salsa de pistatxo.

Però a més de provar una de les propostes que opten a ser el millor esmorzar de Llíria en els mesos de juliol, agost i setembre, Les Termes ofereix com a novetat una carta d’esmorzars que inclou entrepans i torrades -amb la possibilitat de mitjà en tots dos casos- cacaus, olives i una beguda o café.

Tapes de quiosquet

Entre les opcions d’entrepans destaca el ‘Juan Brevas’, un homenatge a una elaboració que se serveix en un local del centre de València des de fa 50 anys. La pataqueta valenciana té com a ingredients creïlles al pobra amb pernil serrà i dos ous. “No sé per què es diu així, però és un record de la meua infantesa i he decidit incloure’l en la carta d’esmorzars”, explica Ricardo Martínez.

Una altra de les novetats que s’ofereixen als clients que s’acosten fins a Les Termes són les tapes ‘de quiosquet’ durant l’estiu a base de clóxinas, tellines, aladroc fregit o coques de gambeta, especialment per a les consumicions de nit.

L’oferta de la carta al juliol i agost manté, a més dels entrepans i tapes habituals, les hamburgueses, una de les especialitats de la casa.

Quant a l’establiment, durant els mesos d’estiu romandrà tancat els dilluns i els dimarts i obrirà de dimecres a diumenge. L’horari d’obertura és de 8 del matí a 3 de la vesprada els dimecres i dijous. Els divendres i dissabtes, de 8 del matí a 2 de la vesprada i des de les set de la vesprada fins al tancament. Els diumenges, romandrà obert de 9 del matí fins a les tres de la vesprada.

A partir de setembre, amb l’obertura del nou institut Camp de Túria, Les Termes ampliarà l’horari al matí per a oferir esmorzars especials dirigits als estudiants.
Al migdia, també a partir de l’inici del pròxim curs escolar, s’introduirà una nova finestra de menús al migdia. “El nostre objectiu és poder oferir el millor servei tant als estudiants que s’hagen de desplaçar fins al nou institut com als treballadors del centre”, explica el propietari del local.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà