Visita de la delegada del Govern al Lloc de la Guàrdia Civil de Llíria

delegada del gobierno Lliria

La delegada del Govern en la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé, ha visitat el Lloc Principal de la Guàrdia Civil de Llíria al costat del subdelegat del Govern, José Rodríguez Jurado, l’alcalde de Llíria, Joanma Miguel i regidors de l’equip de Govern local.

Bernabé ha destacat “l’esforç i el treball de la Guàrdia Civil” a la ciutat de Llíria, que compta amb una “plantilla coberta al 86%”. Eixa ocupació “seguirà en augment”, ha dit la delegada, “gràcies a la macro oposició posada en marxa pel Govern d’Espanya” en el que suposa “un clar compromís per la seguretat pública al nostre país”.

Bernabé ha indicat que “enfront de les ocurrències”, cal ser “seriosos i rigorosos” com “ho és el Govern d’Espanya que ha afavorit que en la Comunitat Valenciana hi haja més Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat que mai i que a Llíria hi haja més guàrdies civils que mai en la seua història”.

Aquest nombre d’agents ha generat “uns nivells òptims de seguretat, similars als d’anys anteriors”, ha manifestat la delegada.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà