La Policia Local de Llíria renova la flota de motos

Policía Local de Llíria
Policia Local de Llíria

El consistori ha invertit un total de 18.000 euros

L’Ajuntament de Llíria ha renovat la flota de la Policia Local amb la incorporació de tres noves motocicletes. “Esta inversió respon a la necessitat de dotar al cos policial de vehicles més moderns i adaptats a les seues funcions diàries, en un esforç per millorar l’eficiència del seu treball i la seguretat pública”, ha assenyalat el primer tinent d’alcalde, Paco Gorrea, que va ser present en l’acte de recepció de les motos.

El Consistori ha invertit, amb recursos propis, prop de 18.000 euros en l’adquisició de les tres motocicletes, que servixen per a continuar renovant el parc mòbil de la Policia Local, d’acord amb la voluntat del Departament de Policia i la Regidoria de continuar modernitzant el material tècnic.

Els vehicles han sigut específicament adaptats i transformades per a complir amb els requisits de patrullatge i de les actuacions policials. Estes modificacions optimitzen el seu rendiment i fiabilitat en una varietat d’entorns, des del nucli urbà d’esta localitat a les diferents urbanitzacions i medi rural.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà