El PP proposa mesures en matèria de seguretat per a fer front a l’increment d’infraccions penals a Llíria

Gràfica del PP Llíria

La formació defensa l’augment de la plantilla de la Policia Local

El grup municipal del PP en l’Ajuntament de Llíria ha proposat una bateria de mesures en matèria de seguretat per a fer front a l’increment d’un 39,7% de la criminalitat i un 33.3% d’infraccions penals a Llíria.

Així ho ha exposat el regidor popular Rafa Villarejo en l’últim ple extraordinari, en el qual s’han abordat diferents temes relacionats amb la inseguretat ciutadana en el municipi. En este sentit, l’edil popular ha lamentat la negativa del Govern del PSOE i Compromís-MOVE de posar solucions a un problema que va en augment.

Igualment, Villarejo ha assegurat que “les dades oficials tant del Ministeri de l’Interior com de la Policia Local, evidencien la creixent inseguretat que es viu a Llíria” i ha afegit que “només en el primer trimestre de 2024 s’han igualat xifres de tot el 2023, com a exemple, en l’exercici anterior es van cometre huit robatoris amb violència i únicament en el primer trimestre de 2024 es van denunciar set”.

“En la comparativa del primer trimestre 2023 amb el primer trimestre de 2024, hi ha un augment d’un 33,3% d’infraccions penals. Robatoris amb força en domicili o establiment, de 44 en 2023 a 58 en 2024. Les dades són l’evidència, però el termòmetre del carrer no enganya i la preocupació ciutadana va clarament en augment”, ha explicat el dirigent popular.

Villarejo ha lamentat que “;davant estes dades, el Govern PSOE i Compromís-MOVE s’obstina a negar l’evidència donant l’esquena a la preocupació de la ciutadania, perquè obviar l’obvi, és el que els assenyala” i ha destacat que “la millor i única manera de solucionar un problema és reconéixer el problema, només així un és capaç de buscar solucions i combatre’l”.

De la mateixa manera, ha criticat que el Govern del PSOE i Compromís-MOVE rebutge les propostes del PP perquè “venen de la bancada contrària”, la qual cosa demostra que “les decisions de l’esquerra venen justificades únicament pel color de la proposta i no pel benefici d’estes”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà