Llíria retira els abocaments de fibrociment depositats de manera il·legal en la via pública

S’està treballant en un total de 12 punts per a l’eliminació d’aquests residus perillosos

L’Ajuntament de Llíria està realitzant una campanya per a retirar les peces de fibrociment que han sigut depositades il·legalment en la via pública, moltes d’elles prop dels contenidors de residus.

La retirada d’estos residus altament perillosos està sent duta a terme per una empresa autoritzada en un total de 12 ubicacions dins del municipi. És important recordar que l’eliminació del fibrociment i el seu tractament adequat sol poden ser realitzats per empreses especialitzades amb personal degudament acreditat.

L’actuació tindrà una duració aproximada de tres dies en els quals l’empresa gestora procedirà a delimitar i senyalitzar la zona de treball sobre la qual s’actuarà i una vegada instal·lades les mesures de seguretat es procedirà a la retirada de les peces.

Des de la Regidoria de Gestió de Residus recorden que este tipus de residus és altament perillós i suposa un risc per a la salut i el medi ambient, a més són materials que han de ser tractats per personal especialitzat. Tota persona que faça una mala gestió del mateix o ho deposite de manera il·legal en la via pública serà sancionada

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà