Rafa Mir declara en els jutjats de Llíria després de ser detingut per presumpta agressió sexual

rafa mir
Galeria 9 Fotos
Rafa Mir Valencia CF
Rafa Mir Valencia CF
Rafa Mir Valencia CF
Rafa Mir Valencia CF
Rafa Mir Valencia CF
Rafa Mir Valencia CF
Rafa Mir Valencia CF
rafa mir

L’advocat del futbolista assegura que les relacions van ser consentides

El futbolista del València CF, Rafa Mir, ha passat hui passades les 13.30 hores a disposició judicial en el Jutjat d’Instrucció número 8 de Llíria i ho ha fet emmanillat i després d’haver passat dos dies detingut després d’haver sigut denunciat per una jove per una doble agressió sexual.

El jugador murcià va ser detingut el dilluns en el seu domicili ubicat a la urbanització Torre En Conill de Bétera i ha estat des de llavors en les dependències de la Guàrdia Civil en Patraix.

L’advocat del futbolista, ha assegurat a la seua arribada als jutjats de Llíria que “sens dubte” les relacions amb la denunciant van ser consentides encara que ha admés que no havia parlat amb Mir des de la seua detenció i també desconéixer els “detalls” de l’expedient.

Aquest diumenge una jove de 21 anys va denunciar haver patit una doble agressió sexual per part del davanter murcià de 27 anys a la casa en la qual viu en Betera.

Una altra dona, de 25 anys, va denunciar també per agressió a un amic de Mir, que va ser detingut ahir i que ha passat la nit el dimarts al dimecres en dependències de la Guàrdia Civil i que igualment ha sigut conduït al jutjat aquest migdia.

Segons la denúncia, els fets haurien ocorregut en la nit del dissabte al diumenge, després del partit entre el València i el Vila-real quan, després de conéixer-se en una discoteca, les denunciants, Mir i un amic es van traslladar a la casa del jugador.

Després d’eixir del domicili del futbolista a primera hora del matí del diumenge, a la qual va acudir la Policia Local de Bétera alertada per un veí que va sentir crits, les dones van ser ateses en un centre hospitalari de València i van presentar sengles denúncies davant la Guàrdia Civil, que el dilluns va detindre a Mir.

El jugador ja no va acudir a l’entrenament del València ahir en estar ja en les dependències de l’institut armat en Patraix, on ha passat la seua segona nit.

El València va emetre un comunicat en el qual es va mostrar coneixedor de la detenció, encara que va dir desconéixer els “detalls” de la causa i es va posar a la disposició de la justícia.

Nascut a Cartagena, Mir té 27 anys, va acabar la seua formació al València i en el mercat d’hivern de 2018 va ser traspassat al Wolverhampton. En 2021, va fitxar pel Sevilla, club amb el qual té contracte fins a juny de 2026 i que aquest estiu va tancar un acord perquè jugara a préstec aquesta temporada en el club de Mestalla.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà