Ana Guerra, Daniel Diges i l’orquestra Vértigo Revolution a les festes de Llíria

cartel fiestas lliria

‘A mós redó’ obri la Fira i Festes de Sant Miquel

Llíria es bolcarà, un any més, amb la Fira i Festes de Sant Miquel, unes celebracions patronals plenes de tradició, cultura i música.

La inauguració de la fira gastronòmica ‘A mos redó’ marcarà l’inici oficial de les festes patronals de la capital del Camp de Túria este dijous, 12 de setembre, a les 19 hores.

La programació d’enguany comptarà amb les actuacions d’Ana Guerra que es va donar a conéixer en Operación Triunfo el 20 de setembre, i de l’eurovisiu Daniel Diges que oferirà un espectacle en tribut a Camilo Sesto acompanyat per la David Pastor Big Band el 27 de setembre.

Música gran protagonista

La regidora de Festes, Maria José Llopis, ha assenyalat que “la presència de la música de les nostres agrupacions és una de les senyes d’identitat de les nostres festes, amb les diferents actuacions que oferixen al llarg d’estes jornades, i el Concert de les Bandes (21 de setembre), a càrrec de la Banda Primitiva i la Unió Musical i de Llíria, serà un dels actes centrals, en el qual, a més, homenatjarem en esta edició al reconegut director de la nostra localitat, Álvaro Albiach”.

També cal sumar els concerts que realitzaran la Banda UDP Llíria-Camp de Túria-Serranos (15 de setembre), l’Agrupació Musical Edetana “Vicente Giménez” (21 setembre), l’Orquestra de Plectre “El Micalet” (22 de setembre), i la Primitiva en la vespra de Sant Miquel.

Esta edició es comptarà amb l’actuació de l’Orquestra de la Comunitat Valenciana (13 de setembre) i del cor australià Choirworks de Brisbane (25 de setembre).

Entre els actes culturals de les festes patronals s’inclouen, de la mateixa manera, el clàssic teatral “La Ratonera” (25 de setembre), la recaptació del qual serà a benefici de la Junta Local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), el musical “Las Vegas” (26 de setembre) en la nit dedicada a la gent gran del municipi, o l’espectacle familiar “Dinosaurios y Princesas” (6 d’octubre).

La programació de la Fira i Festes de Sant Miquel oferirà visites turístiques guiades, activitats esportives, exposicions o conferències, entre altres actuacions. I s’estendrà fins al 8 d’octubre amb els actes commemoratius del’Any Estellés o el Mig Any Faller que comptarà amb l’actuació de l’orquestra Vértigo Revolution (5 d’octubre).

ana guerra

Actes religiosos

Els actes religiosos, organitzats per la Germandat de Sant Miquel, seran els protagonistes del cap de setmana gran de les festes. La popular la Baixà de Sant Miquel des del seu monestir se celebrarà el 28 setembre, i el 29, festivitat del patró de la ciutat, tindrà lloc la solemne processó inteparroquial.

D’esta manera, les festes de Sant Miquel “tornaran a ser el punt de trobada de la ciutadania de Llíria i dels milers de persones que ens visiten per estes dates, unes jornades que ens permeten disfrutar, des de la tradició, en una gran varietat d’actes d’oci i germanor”, ha destacat l’alcalde Joanma Miguel.

Fira d’atraccions

Un altre dels grans atractius de les celebracions patronalsés la fira d’atraccions, que estarà al barri de Mura, del 13 al 30 de setembre.

Els dies 18, 25 i 30 es podrà visitar amb preus reduïts, i el 13 hi haurà una oferta de 2×1 en els tiquets.

A més, el 19 i el 26, entre les 17.30 i les 19 hores, estarà adaptada a xiquets amb trastorn de l’espectre autista (TEA), ja que les atraccions estaran sense llum i so.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà