Bétera celebra el Dia de la Policia Local

policia betera

S’ha reconegut als agents amb 25 anys de servei

Els agents de la Policia Local de Bétera han celebrat el seu dia amb un acte institucional, organitzat per l’Ajuntament on s’ha reconegut el mèrit dels seus agents amb 25 anys de servei i una menció especial als agents jubilats.

“Hem volgut reprendre la celebració del Dia de la Policia per a reconéixer la gran labor que, dia rere dia, realitzen els nostres agents per a garantir la seguretat de tots els veïns i veïnes i vetlar pel compliment de les normes de convivència que facen de Bétera un municipi amb una gran qualitat de vida”, ha explicat l’alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío.

Al costat del regidor de Seguretat Ciutadana, Manuel Pérez i l’Inspector Cap de la PLB, Juan Antonio Segura, ha sigut l’amfitriona d’aquest acte al qual també han acudit membres de la Corporació Municipal, així com el Comandant del Lloc Principal de la Guàrdia Civil de Bétera, Alcaldes i Inspectors Caps de la Policia Local de municipis veïns.

L’acte commemoratiu ha començat amb les paraules del regidor de Seguretat Ciutadana, Manuel Pérez, que ha assenyalat les millores realitzades en l’últim any dins del Pla de Millora i Modernització de la Policía Local igual que les campanyes i actuacions més destacades.

En la cerimònia de condecoracions s’ha reconegut la labor dels agents amb 25 anys en el servei. Els agents: Jaime N.M, Vicente E.S, i Vicente Ll.O han obtingut la medalla als 25 anys de servei per la seua dedicació, sacrifici i lliurament a Bétera. Mentre que José Antonio S.A i Ramón B.G han obtingut una menció especial per la seua jubilació després d’una trajectòria exemplar.

L’Alcaldessa ha sigut l’encarregada de clausurar l’acte amb unes paraules de reconeixement i agraïment “per la dedicació, l’esforç i el compromís de la nostra Policia Local, un cos que garanteix la seguretat i el benestar de tots els nostres veïns i veïnes. El seu treball, que moltes vegades passa desapercebut, és fonamental perquè puguem viure en un poble més segur, ordenat i cohesionat”.

Verdevío ha destacat que “la seua presència ens dona tranquil·litat i ens recorda que no estem sols” I ha posat en valor a les famílies dels agents “el suport que us brinden els vostres sers estimats és essencial per a desenvolupar la gran labor de servei públic que realitzeu, sempre mirant pel benestar del conjunt de la nostra ciutadania”.

A més, ha recordat que “la col·laboració i coordinació entre els diferents cossos de seguretat de l’Estat és primordial per a tindre un municipi més segur” i ha agraït la presència dels múltiples Inspectors que han acudit a l’acte, mostra del treball conjunt que realitzen tots.

Per a finalitzar ha afirmat que “només en un entorn segur pot prosperar un poble, i eixa seguretat està garantida cada dia per la nostra Policia Local”.

Durant el matí les portes de la Reguarda de la Policia Local s’han obert per a rebre a amics i familiars dels agents que han volgut festejar amb ells aquest dia. Un matí que també ha comptat amb un concurs de tir, visites dels escolars a les instal·lacions policials i un campionat de pàdel.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà