L’Ajuntament de Llíria rep la visita d’un grup d’estudiants alemanys

erasmus lliria

Participen en un intercanvi amb l’IES Camp de Túria

L’alcalde Joanma Miguel i la regidora d’Educació, Juani García, han rebut a Ca la Vila a un grup d’estudiants d’un institut de Berlín Ferdinand~Freiligrath-Schule. Este centre alemany està participant en un intercanvi Erasmus amb l’IES Camp de Túria de la localitat.

L’institut edetà va rebre l’Acreditació Erasmus+ en 2023 que li permet desenvolupar diferents accions de mobilitat fins a l’any 2027, finançades per la Unió Europea.

Com van explicar responsables de l’IES Camp de Túria , el seu professorat ja ha realitzat diferents cursos formatius, a diverses ciutats europees, per a la gestió dels projectes Erasmus+. En estes estades han compartit experiències amb altres docents i alumnat d’instituts europeus per a teixir una xarxa de contactes i, al mateix temps, donar a conéixer el centre de Llíria.

Durant el curs 2024-2025, es continuarà formant al professorat en els continguts del projecte i es faran les primeres mobilitats d’alumnat de l’IES Camp de Túria, amb la finalitat de fomentar la internacionalització del centre, i que els seus estudiants adquirisquen nous models d’aprenentatge i convivència a través, també, de la gestió emocional.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà