Més de 1.000 persones clamen a Llíria per la salut mental

salut mental lliria

La localitat celebra la sèptima edició de la marxa

En un ambient festiu i de conscienciació, més de 1.000 persones han participat hui en la sèptima edició de la Marxa per la Salut Mental de Llíria. La capital del Camp de Túria ha celebrat esta activitat en el Dia Mundial de la Salut Mental 2024, per a donar visibilitat a estes malalties, fomentar la inclusió social de les quals les patixen i sensibilitzar a la ciutadania sobre la importància d’atendre adequadament el nostre benestar emocional.

El recorregut, que s’ha iniciat a la plaça Major i ha finalitzat al pavelló Pla de l’Arc amb diverses actuacions de música i ball, ha comptat amb l’assistència d’una àmplia representació d’escolars dels centres educatius i d’entitats socials de la localitat.

També s’han sumat l’alcalde Joanma Miguel, la regidora de Polítiques Inclusives, Juani García, i altres membres de la Corporació municipal.

Esta activitat s’emmarca dins del programa de la Setmana de la Salut Mental 2024 que en esta edició porta per lema “Cuidar la teua ment és millorar la teua vida”.

Estes jornades, organitzades per l’Associació Pentagrama, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Llíria, continuaran desenvolupant-se fins al pròxim 16 d’octubre amb diversos actes.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà