El somni es fa realitat

El Básquet Llíria aconsegueix l’ascens a la LEB Plata

Els aficionats al bàsquet han reviscut sensacions del passat en tres intenses jornades en el pavelló Pla de l’Arc que han culminat amb l’ascens del Bàsquet Llíria.

La ciutat, l’afició i l’equip han pogut per fi complir el somni de l’ascens després d’una impecable fase en la qual els locals han guanyat als seus tres rivals.

En l’últim partit, el Llíria s’ha imposat per un marcador de 88-72 a l’equip madrileny Uros Rivas, que acudia per quarta vegada consecutiva a la fase d’ascens a LEB Plata.

Després d’un inici de partit molt igualat (14-14 en el primer quart), els locals, espentats pels aficionats des de les graderies, es van posar per davant en el marcador en el segon quart (40-31) i engrandir les distàncies en el tercer (67-48).

En l’últim quart els edetans van saber mantindre l’avantatge fins al xiulet final amb el qual es va desbordar l’alegria en la pista i en les graderies per a celebrar la victòria i l’ascens.