La processó del Corpus fa parada en l’altar de VOX a Nàquera

vox naquera

Els regidors del PSPV i UPdN abandonen l’acte

La celebració del Corpus Christi ha acabat amb polèmica. Els regidors del PSPV i de UPdN han abandona l’acte religiós, després que la processó realitzada parada en l’altar muntat en la seu de VOX, partit que governa en la localitat en coalició amb el PP.

Enguany per primera vegada el festeig encapçalat pel nou capellà i conformat per l’alcalde de VOX, els regidors dels grups municipals, els xiquets que prenen la primera comunió i veïns s’ha detingut en una seu d’un partit polític, ja que fins ara tots els altars s’han instal·lat enfront de les façanes d’habitatges particulars.

Allí, el capellà ha deixat la custòdia en la seu de Vox, mentre els xiquets romanien agenollats, i s’ha resat l’oració, com en la resta de sis altars particulars al llarg del recorregut de la processó.

Segons han explicat fonts de l’oposició, ja es va advertir al rector en conéixer que VOX anava a muntar un altar dins del recorregut de la processó que no estaven d’acord i que si finalment es duia a terme, marxarien de l’acte.

Aquestes mateixes fonts apunten que en el seu moment se’ls va dir que es taparien tots els símbols polítics de la façana de la seu de VOX perquè no es poguera identificar. Alguna cosa que, com mostren les imatges de l’acte, no ha ocorregut, ja que a la porta llueix el cartell de VOX Nàquera, el lema ‘Espanya sempre’ i les banderes d’Espanya al llarg de tota la façana.

corpus naquera

Després d’abandonar l’acte religiós, els representants dels dos grups de l’oposició han manifestat que “no hi ha dret al fet que la política es mescle amb la religió en el dia del Corpus, alguna cosa que no ha ocorregut mai”.

En aquest sentit, adverteixen que aquesta celebració pot marcar un procedent en futures festes religioses en la localitat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà