La Ruta Universal de Muntanya d’Olocau celebra la seua tercera edició

ruta Olocau

21 persones van gaudir del recorregut a la Serra Calderona

Olocau ha acollit la tercera Ruta Universal de Muntanya, una iniciativa que, a l’igual que en les seues anteriors edicions, va tindre un gran èxit de participació i de satisfacció dels assistents.

Un total de 21 persones (10 d’elles amb mobilitat reduïda o amb discapacitat visual, auditiva o intel·lectual) van gaudir d’unmatí en el qual la naturalesa, l’accessibilitat i la inclusió van anar de la mà.

La ruta, titulada ‘Plantes medicinals i comestibles de la Serra Calderona’, va oferir una experiència innovadora. En este sentit, al llarg del recorregut, els participants van poder conéixer les propietats curatives de les diferents espècies que formen part de la flora de l’ecosistema amb explicacions adaptades a les seues necessitats, incloent-hi traducció a LlenguaEspanyola de Signes gràcies a la col·laboració de la cooperativa Comboils.

Esta proposta va ser dissenyada per Hamu Mroue, veíd’Olocau i propietari de Turismo Adaptado V3, i impulsada per l’Ajuntament dins del servei de turisme accessible que proporciona de manera gratuïta mitjançant un contracte amb esta empresa.

L’alcalde Antonio Ropero va compartir uns instants amb el grup i va poder comprovar de primera mà el gran interés que esta iniciativa va despertar en els seus integrants. “Resulta molt gratificant veure els excel·lents resultats que està tenint l’aposta de la Corporació Municipal pel turisme accessible, com s’ha pogut veure en esta nova edició de la Ruta Universal de Muntanya”, va afirmar.

Segons Ropero, “un dels nostres objectius en matèria turística és que tothom puga gaudir del nostre extraordinari patrimoni sense obstacles i, per això, tenim el ferm compromís de continuar fomentant este tipus d’activitats”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà