Personal de l’Ajuntament d’Olocau i de Protecció Civil participen en un taller de llenguatge inclusiu i no sexista

proteccion civil Olocau

L’Espai Co-Working d’Olocau ha acollit un taller dirigit a treballadors i treballadores de l’Ajuntament i membres de Protecció Civil sobre eines i continguts enfocats a la utilització d’un llenguatge inclusiu i no sexista.

Juntament amb ells, hi van estar presents la regidora de Sanitat, Serveis Socials, Benestar Animal, Igualtat i Dona, Olga Brínquez; el regidor de Voluntariat Mediambiental, Agricultura, Energies renovables i Recollida de residus sòlids urbans, Juan González; i l’alcalde, Antonio Ropero.

Entre els objectius d’esta iniciativa, estaven la conscienciació sobre la importància d’este llenguatge per a promoure la igualtat de gènere, el desenvolupament d’habilitats per a utilitzar-lo en la comunicació oral i escrita i integrar-lo en documents i comunicacions institucionals, o l’establiment de mecanismes d’avaluació.

Per a això, es van tractar temes com el llenguatge i el gènere (amb especial èmfasi en l’androcentrisme lingüístic), el sexisme en el llenguatge i el llenguatge inclusiu.

El taller, impartit per Eli García Busnadiego, d’Elig Consultoría, va estar organitzat per l’Ajuntament d’Olocau i la Regidoriad’Igualtat i Dona amb la col·laboració del Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere.

Una formació que, segons l’alcalde, “és una mostramés del treball que la Corporació Municipal realitza per a fomentar la igualtat en tots elsàmbits; en esta ocasió, en un aspecte tan important com el llenguatge emprat en el dia a dia de l’Ajuntament”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà