Olocau: de Llavador a espai d’exposició

lavadero Olocau

L’Ajuntament comença les obres aquesta setmana

En els pròxims dies, començaran els treballs de condicionament del Llavador d’Olocau per a la seua habilitació com a espai d’exposició.

L’obra es divideix en dos fases que afectaran, en primer lloc, a la part interior, i a continuació, als revestiments exteriors.

L’alcalde Antonio Ropero i l’arquitecte municipal han visitat la instal·lació amb representants de l’empresa Llop Proyectos Integrales, S. L., encarregada de la primera fase, per a comprovar el seu estat. Allí, es va realitzar la firma de l’acta de replanteig i inicid’obra.

La restauració i la recuperació de l’interior tindran un cost de 56.386 euros, que seran finançats, a l’igual que la segona fase, per a la qual s’ha dotat una partida pressupostària de 40.000 euros, amb fons propis de l’Ajuntament.

Segons Ropero, esta obra “suposarà, després de molt de treball i molta dedicació, el compliment d’un dels principals projectes de la Corporació Municipal” i ha afegit que “resulta molt gratificant veure que una demanda històrica del nostre municipi es farà realitat amb la imminent posada en marxa d’una actuació de marcat caràcter cultural en un element patrimonial molt volgut per tots”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà