Olocau: Galeria de fotos de la primera desfilada de Moros i Cristians

Galeria 10 Fotos

Amb la participació de l’Associació ‘El Cid’ i de comparses de Montcada i de Torrent

En el marc de les Festes d’Agost en honor a Sant Roc, Olocau va acollir ahir la primera desfilada de Moros i Cristians, i ho va fer amb un esdeveniment que va portar al municipi la combinació de color, vistositat, ambient festiu i música que caracteritza esta celebració.

Al llarg del recorregut, els membres de les comparses Almohades (Montcada), Ben-Amires (Montcada) i Sumayl’s (Torrent), per part del bàndol Moro, i Artal de Luna (Montcada) i El Cid (Olocau), per part del bàndol Cristià, van oferir una marxa que va omplir els carrers d’alegria.

A més, la música interpretada per la Xaranga Valencia i per la Banda de l’Agrupació Musical ‘La Melodia’ va crear una magnífica atmosfera i va animar al públic que va acudir a presenciar l’esdeveniment.

El trajecte va finalitzar en la Plaça Cervantes, on el divulgador i expert en comunicació Javier Peris va anunciar l’arribada de totes les comparses des del balcó del Saló d’Actes.

Una vegada allí, els participants en la desfilada es van agrupar en formació i, posteriorment, van ballar junts al ritme de la música. Un gest d’unió que va il·lustrar l’esperit de germanor d’esta festa i que va posar el fermall final a un esdeveniment que va concloure la seua primera edició de manera exitosa.

Entre els assistents, van estar els regidors Pascual Esteve, María José Guevara, Juan González i Salvador Navarret, i l’alcalde Antonio Ropero, qui va felicitar l’Associació ‘El Cid’ “per l’organització i el resultat”. “Hem gaudit d’un acte molt especial, que ha creat un ambient únic, i al qual augure un gran futur després d’esta magnífica estrena”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà