Olocau: Galeria d’imatges de les Festes d’Agost

Galeria 16 Fotos

La processó en honor a Sant Roc tanca els actes

El passat 16 d’agost, Olocau va celebrar un dels actes més emotius de l’any amb la processó en honor a Sant Roc. Nombrosos veïns van participar mostrant la seua estima al patró del municipi en una vesprada que va servir per a tancar les Festes d’Agost.

Al llarg del recorregut es va viure un ambient solemne, de respecte i devoció, i persones de totes les edats van poder viure este dia tan especial per a Olocau com marca la tradició.

La processó va comptar amb l’acompanyament de la Banda de l’Agrupació Musical ‘La Melodia’, i amb l’assistència de l’alcalde, Antonio Ropero; la regidora de Festes, María José Guevara; i els edils María José García Pitarch i Alejandro Gómez, del PP, a més del comandant del Lloc Principal de la Guàrdia Civil de Llíria.

Ropero va destacar “la importància per al nostre poble de poder mantindre les nostrestradicions i de continuar compartint jornades com la de hui, en la qual ens unim per a expressar l’afecte que professem al nostre patró, Sant Roc”.

Aixímateix, va fer balanç de les festes i va manifestar la seua “gran satisfacció”, ja que, en les seues paraules, “han sigut un èxit, tant en assistència als esdeveniments, com en satisfacció dels qui els han gaudits”.

Per últim, va voleragrair a la regidora de Festes, a les associacions que han participat en els festejos, a la Policia Local, a Protecció Civil i a tots els treballadors municipals implicats en l’organització “el seu treball perquè tot s’haja desenvolupat a la perfecció”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà