Olocau celebra una Junta Local de Seguretat

junta seguridad olocau

Ha participat el subdelegat del Govern

Olocau ha celebrat este migdia en l’Espai Co-Working una Junta Local de Seguretat en la qual s’han analitzat diferents dades i s’han posat en comú les accions a dur a terme per a continuar garantint el benestar dels veïns.

A l’acte, han assistit el subdelegat del Govern a València, José Rodríguez; la cap de la Unitat de Coordinació contra la Violència sobre la Dona de la Delegació del Govern a la Comunitat Valenciana, Carla Mercé; representants de la Guàrdia Civil, la Policia Nacional i la Policia Local; membres de l’Ajuntament; i, en representació de la Corporació Municipal, la regidora de Sanitat, Serveis Socials, Benestar Animal, Igualtat i Dona, Olga Brínquez, i l’alcalde, Antonio Ropero.

En la reunió, s’han abordat temes com les xifres i la tipologia de delictes comesos en la localitat, la seguretat en vivendes i en el camp, la situació d’abocaments en alguns punts, la col·laboració en matèria de violència de gènere o els vehicles no habilitats per a circular per les sendes del Parc Natural. A partir d’ells, s’ha dialogat sobre la manera d’implementar mesures que milloren el dia a dia de la població.

Per a l’alcalde, la trobada de hui “ha servit, entre altres coses, per a comprovar que, malgrat el creixement en habitants que estemexperimentant, el nombre de delictescomesos continua sentbaix”.

A més, segons Ropero, les conclusions extretes “contribuiran a reforçar la cooperació institucional i el treball de la Policia i la Guàrdia Civil en el municipi, la qual cosa es traduirà en una major seguretat i en una major qualitat de vida”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà