BANNER LLIRIA

Intercanvi cultural entre Olocau i la Universitat de València

Universitat Olocau

Experts en la cultura maia visiten l’exposició ‘Espais Sagrats’

Olocau i la Universitat de València van continuar estrenyent llaços amb la visita dels experts en la cultura maia Gaspar Muñoz (Universitat Politècnica de València), Cristina Vidal (UV), Marisa Vázquez (UV) i Núria Feliu (UV) en el marc de la taula redona ‘Revisitant el llegat de Teobert Maler en terres maies’.

L’acte es va traslladar a la sala de l’Aljub de la Torre de Pardines, on està instal·lada l’exposició ‘Espais Sagrats. El redescobriment de les ciutats maies al segle XIX: Teobert Maler a la Península de Yucatán’, i allí, tots ells van poder explicar aspectes destacats de l’obra de l’arquitecte i fotògraf austríac i alemany i parlar de la importància dels seus treballs en el camp de la investigació sobre la civilització maia.

Universitat Olocau

Acompanyant-los, van estar María Dolores Pitarch (delegada de la rectora de la UV per al programa Universitat-Societat) i la regidora d’Educació, Cultura i Joventut, Desa Vilaplana, i l’alcalde, Antonio Ropero, qui els va convidar a realitzar un recorregut per la Casa de la Senyoria. Una visita amb la qual es va completar una vesprada d’intercanvi cultural entre Olocau i la UV i que va finalitzar amb l’entrega d’unes botelles del vi ‘Huella de Nauiba’ com a obsequi.

Per a Ropero, l’acte d’ahir “és un exemple més de la sòlida relació que existeix entre el nostre municipi i la Universitat de València a través del programa Universitat-Societat i de l’aposta comuna per la cultura”. “Ha sigut un plaer poder gaudir de la visita de l’equip d’experts i de les seues explicacions, i, al mateix temps, poder mostrar-los alguns dels elements patrimonials més icònics d’Olocau”, va afegir.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà