‘La Melodia’ i les ‘Biblioneveres’ de Pedralvilla, premis Nauiba

premios nauiba

Olocau entregarà els guardons el 9 d’Octubre

El pròxim dimecres, 9 d’octubre, i amb motiu de la celebració del Dia de la Comunitat Valenciana, la Casa de la Senyoria d’Olocau acollirà l’Acte Institucional per esta data tan assenyalada. Un esdeveniment en el qual, com cada any, s’entregaran els PremisNauiba, uns guardons que reconeixen el treball de persones, associacions sense ànim de lucre, empreses privades, institucions, entitats i administracions públiques per la localitat. 

Les candidatures guanyadores han sigut les de l’Agrupació Musical ‘La Melodia’ (designació de l’Ajuntament) i les ‘Biblioneveres’ de Pedralvilla (elecció popular).

Esta última proposta, plantejada per l’Associació de Veïns de la urbanització, va ser triada per la Comissió d’Avaluació i Designació dels Premis Nauiba Nou d’Octubre Vila d’Olocau degut al fet que va ser l’única candidatura presentada en la seua categoria i, per tant, no era necessari realitzar una votació.

Uns reconeixements a la gran tasca cultural que duen a terme i pels quals el Consistori i la Regidoria de Participació Ciutadana els han transmés la seua felicitació.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà