Les festes d’Olocau reuneixen 500 persones al sopar popular i remember

fiestas Olocau

A menys de 24 hores per a la finalització de les Festes en honor a la Verge del Rosari, Olocau va acolliranit dos dels actes mésesperats d’estes celebracions per part de veïns i visitants: el sopar popular i el Disco mòbil Remember.

Així, unes 500 persones van viure una magnífica vetlada, organitzada per l’Ajuntament, en la qual l’ambientfestiuva inundar la plaça Major. En primer lloc, amb un sopar que els assistents van gaudir en companyia de familiars i amics i en el qual van regnar la germanor i la cordialitat. A més, la Confraria de NostraSenyora del Rosari va realitzar una rifa i es va sortejar un pernil.

A continuació, va ser el moment per a la millor música delsanys 80, 90 i 2000 amb el Disco mòbil Remember, que va oferir un repertori de grans cançons i va comptar amb la participació de José Coll.

Per a l’alcalde Antonio Ropero, la nit d’ahir va demostrar que “Olocau posseeix una programació festiva que és una referència a la comarca i a la província, la qual cosa es tradueix en esdeveniments que sempre compten amb una gran acollida”. “Hem passat una vetlada plena de diversió i amb un ambient extraordinari, una manera immillorable d’acabar el cap de setmana previ a l’última jornada de les Festes Patronals”, va afegir.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà