Olocau rep dos Flors d’Honor en la Gala Viles en Flor

viles en flor olocau

L’acte s’ha celebrat hui en el Bioparc

El Bioparc ha acollit la sèptima gala anual d’entrega de guardons del programa Viles en Flor Comunitat Valenciana. Es tracta d’una iniciativa impulsada per Asfplant (Associació Professional de Flors, Plantes i Tecnologia Hortícola de la Comunitat Valenciana) que reconeix la tasca dels 51 municipis adherits en matèria d’enjardinament i ornamentació floral en els seus espais públics.

L’alcalde d’Olocau, Antonio Ropero, ha recollit el distintiu que reflecteix les dos Flors d’Honor concedides a la localitat en la seua primera participació. Amb elles, s’ha premiat el treball de l’Ajuntament per millorar les zones verdes, així com l’aposta per la sostenibilitat i per la recuperació d’espècies vegetals. Uns aspectes que el jurat del certamen va poder comprovar en la visita realitzada el passat 25 d’abril.

“Suposa una gran satisfacció haver rebut, en nom del nostre poble, un guardó tan important, que reconeix l’esforç que realitzem des del Consistori per a preservar i cuidar la riquesa natural i paisatgística que posseïm, per a integrar diferents espais enjardinats en el municipi i, al mateix temps, per a millorar la qualitat de vida dels nostres veïns”, ha afirmat el primer edil.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà