Universitat de València i Riba-roja llancen una nova edició d’Unisocietat

Unisocietat

Professionals impartiran xarrades obertes a la ciutadania

Universitat i Societat i l’Ajuntament de Riba-roja de Túria iniciaran el mes vinent d’octubre un nou curs d’Unisocietat, un programa acadèmic que s’impartix a Riba-roja de Túria des que en 2018 el consistori s’adherira a esta iniciativa, dirigida especialment per a persones del municipi i voltants, majors de 30 anys i amb inquietud per aprendre i motivació per la cultura.

Unisocietat oferix una formació multidisciplinària dins de l’oferta formativa del Centre de Formació per a Persones Adultes, amb l’objectiu de promoure l’ampliació de coneixements i cultura general , fomentant el debat i l’intercanvi d’informació.

En esta edició s’oferirà la modalitat ‘Unisocietat Riba-roja Plus’ que s’impartirà els dimecres de 16 a 19.20 hores a la sala Margarita Robles (Sala d’actes del Centre Social) en l’Avinguda de la Pau, 1 i a la Sala El Molí (Carrer Cisterna, 27).

En el present curs s’impartiran els continguts de Mitologia, Arqueologia del Mediterrani, Sociologia II i Història de l’Art Romànic i Gòtic.

A més es realitzaran diverses conferències obertes a tot el públic; ‘Delinqüència a Espanya: algunes pistes per a entendre les xifres’, oferida per Javier Guardiola García (12 de desembre) ‘Del cinema mut al sonor: l’aparició del doblatge de pel·lícules’ a càrrec de Juan José Martínez Sierra (16 de gener), ‘L’impacte de la música en les nostres vides: cultura, emoció i salut’, per María de la Mar Bernabé (27 de març) i ‘Neurociència cognitiva i salut’, impartida per Vicent J. Martínez (11 d’abril). Paral·lelament, en el marc del programa ‘Aprenem fora de l’Aula’, es realitzaran activitats complementàries fora de les instal·lacions municipals.

Després de la preinscripció que podrà realitzar-se fins a finals d’agost, les persones interessades realitzaran l’automatrícula del 2 al 24 de setembre en el següent enllaç:

El cost del curs serà de 200,38€ que s’abonaran en el moment de formalitzar la matrícula. Les classes s’iniciaran el 2 d’octubre en les instal·lacions municipals de El Molí.

‘Unisocietat és una gran oportunitat formativa que oferix a les persones adultes una interessant formació multidisciplinària que els permet ampliar i completar els seus coneixements i aptituds, facilitant el seu desenrotllament personal, a més d’atractives xarrades impartides per reconeguts professionals en àrees d’actualitat’, subratlla Eva Lara, regidor d’Educació.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà