Festival de Guitarra Siscordes: Helen Helen, Deaf Devils i Epi i Blues

sis cordes Ribarroja

La nova edició tindrà estils més potents i una vertiginosa posada en escena

L’Associació Ribarock, en col·laboració amb l’Ajuntament de Riba-roja, presenta la sisena edició del Festival de Guitarra Siscordes; un esdeveniment dedicat a la música en directe amb un enfocament especial en la guitarra, tant elèctrica com espanyola o acústica.

Amb una trajectòria marcada per la presència de grans músics com Buddy Withington, Al Dual, Raimundo Amador, Santi Campillo i Susan Santos, el festival brinda una ocasió perfecta per a #acostar al món de la guitarra gaudint de la música en directe d’artistes de renom.

En aquesta edició, el festival comptarà amb la participació de les bandes: Helen Helen, un duo de reconeguda experiència, amb una potent mescla de rock, country, punk i garage capaços de transmetre al públic una energia i connexió irresistibles. 

Deaf Devils, banda de recent formació però amb una trajectòria en ple creixement que aposta pel death punk i el action rock, i que no deixen a ningú indiferent davant la seua intensa posada en escena. Epi i Blues, format per músics veterans de l’escena local de Riba-roja que fan la seua presentació oficial en aquesta edició del festival i que porten el rock, el soul i el blues per bandera.

El Festival  es realitzarà el dimarts 8 d’octubre i tindrà com a escenari el Espai Sociocultural  La Cebera. L’espai es troba situat al carrer Projecte, 21, al costat de la parada ‘Riba-roja de Tùria’, de la línia 9 de Metrovalencia. 

A partir de les 20 hores, els assistents podran gaudir de bona música i un ambient autèntic amb zones gastronòmiques per a fer de l’esdeveniment una experiència completa.

“És una magnífica oportunitat per a veure en directe a artistes de renom amb una proposta atractiva i diferent amb la qual pretenem arribar a un públic amant de la música i amb ganes de gaudir del bon ambient, gràcies al treball i esforç de l’Associació Ribarock que, un any més, ens proposa un esdeveniment d’aquestes característiques a Riba-roja”, assenyala el regidor de Cultura, José Manuel Vila

Associació Ribarock

L’Associació Ribarock, fundada en 1988, és una organització sense ànim de lucre amb més de 30 anys de trajectòria dedicada a la promoció i difusió de la música en directe. El seu principal objectiu és secundar i donar visibilitat als diferents grups i bandes que formen part de la Comunitat Valenciana, a través de l’organització d’esdeveniments culturals i musicals.

En els últims anys han aconseguit consolidar activitats com el Festival de Guitarra Siscordes i el Festival Ribarock, on combinen la passió per la música en directe amb l’impuls a bandes emergents i consolidades. D’aquesta forma, ofereixen al públic una experiència musical completa, amb artistes de reconeixement nacional i internacional al costat de talents locals i emergents.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà