Riba-roja llança 2.500 bons comerç a partir del 13 de novembre

bono comercio ribarroja

L’Ajuntament i Cámara Valencia signen el conveni de col·laboració

L’Ajuntament de Riba-roja de Túria llançarà al novembre la segona edició del Bo Comerç, amb l’emissió de 2.500 bons -330 bons més que l’edició anterior- de 100 euros cadascun. D’aquest import, 50 euros seran aportats per la ciutadania, mentre que els altres 50 euros seran assumits pel consistori, que aporta a la iniciativa 150.000 euros.

Aquesta campanya estarà dirigida exclusivament als majors de 18 anys, que estiguen empadronats en el municipi.

La iniciativa és el resultat de la col·laboració entre la Cámara Valencia, Caixa Popular i Agrupa (Associació de Comerciants i Professionals de Riba-roja de Túria) per a impulsar el consum i enfortir l’economia local, dinamitzant el teixit comercial a través de les compres en els comerços del municipi, al mateix temps que es fa costat a la ciutadania en les despeses de consum familiar.

L’alcalde Robert Raga, ha subscrit un conveni de col·laboració amb el president de la Cámara de Valencia, José Vicente Morata, que participarà tant en la promoció com en la gestió de la campanya. Per a això habilitarà un portal web on estaran registrats tots els comerços adherits i a través del qual la ciutadania podrà adquirir els bons.

Per a aconseguir el bo, els veïns de Riba-roja hauran d’inscriure’s en la web www.bonocomercioribarroja.com, aportar el seu DNI/NIE i abonar 50 euros mitjançant targeta bancària.

No obstant això, la quantitat del bo serà de 100 euros, el saldo dels quals podrà utilitzar de manera parcial en diverses compres.

La venda de bons al públic serà del 13 de novembre al 31 de desembre fins a esgotar existències.

200 bons per a majors de 65 anys

Del total de bons emesos, 200 estaran reservats per majors de 65 anys, que podran assistir presencialment, entre el 13 i el 20 de novembre de 2024 a l’Agència de Desenvolupament Local (C/Eusebio Benedito, 30), en horari de 9 a 13 hores.

En el cas de no esgotar-se, es posaran a la venda a partir del 22 de novembre, fins a esgotar existències.

Els interessades seran beneficiats amb un sol bo, que destinaran a realitzar les compres en els comerços de proximitat del municipi, i serà compatible amb qualsevol tipus de descompte, oferta o rebaixa disponible en l’establiment comercial per al producte que es desitja adquirir.

La web arreplegarà un llistat de tots els comerços adherits a la campanya. Riba-roja de Túria compta amb prop de 400 comerços minoristes de diferents sectors d’activitat. Tots aquells que arrepleguen les bases podran adherir-se a partir del 26 d’octubre. Com a aportació a la campanya, Cambra València posarà a la disposició dels comerços adherits un suport tècnic que els facilitarà suport en matèria de bescanvi del bo.

Raga, ha subratllat la importància del comerç local com un important motor econòmic del municipi, “som plenament conscients que el comerç de proximitat és clau per a la generació de riquesa d’un municipi, capaç de generar ocupació i de convertir-se en un dels eixos del dinamisme urbà dels pobles i ciutats. Amb accions com aquesta no sols contribuïm a enfortir el sector comercial sinó que estimulem les compres en el nostre municipi”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà