Gossos de rescat ajudaran a la Policia Local de Sant Antoni de Benaixeve

L’Ajuntament signat un conveni amb BUSK-9 València

L’Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve ha signat un conveni de col·laboració amb l’associació U.C.R. BUSK-9 València. L’acord recull que l’agrupació BUSK-9 col·laborarà amb la Policia Local i l’Ajuntament en els operatius de cerca de persones desaparegudes dins el municipi amb els equips i gossos especialitzats en rescat de persones. Això facilitarà i reduirà el màxim temps que hi pugui haver una persona desapareguda.

A la reunió que van tenir el passat 17 de novembre, el regidor de Seguretat, Pedro Pérez, juntament amb la presidenta de l’associació de BUSK-9, Iria Palacios, van signar l’acord de col·laboració en matèria de Protecció Civil. A la reunió també era present Gabriel Pitarch, Oficial de la Policia Local.

Pérez ha agraït a l’associació BUSKA-9 València, al seu Equip de BUSK.9 i a la seua presidenta, “la seua disposició i col·laboració. La signatura del conveni subscrit és molt important perquè ens assegura una capacitat tècnica, a més d’estar ben preparats davant la desaparició d’una persona. Això ajudarà a reduir el temps màxim de la cerca. Però el més important d´aquest acord és que salvarà vides”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà