Sis detinguts per assaltar un habitatge, emmanillar i colpejar als seus habitants

detenidos sab

Dos encaputxats van irrompre a la casa de Sant Antoni de Benaixeve

La Guàrdia Civil ha detingut a sis persones d’una banda criminal que van assaltar un habitatge de Sant Antoni de Benaixeve, van emmanillar i van colpejar amb gran violència als seus habitants per a robar-los.

Una de les persones detingudes havia travat amistat amb les víctimes per a, posteriorment, facilitar informació a la resta de l’organització per a cometre el robatori, i ja havia acudit al domicili abans del delicte, al costat de la seua filla menor d’edat, en ser convidada pel matrimoni.

Dos encaputxats de la banda van irrompre a la casa amb armes simulades, van emmanillar al matrimoni amb brides i els van agredir per a aconseguir que els digueren on guardaven els diners.

L’home va aconseguir escapolir-se i es va enfrontar als assaltants, que li van agredir amb gran violència, de la mateixa manera que la dona va poder deslliurar-se dels lligams i es va defensar, aconseguint que els autors marxaren del domicili.

Els detinguts solament van aconseguir sostraure 400 euros, segons ha informat la Guàrdia Civil en un comunicat.

Fruit de la investigació, es va poder comprovar que l’amiga a la qual havien convidat al domicili i que havia acudit juntament amb la seua filla menor era en realitat un ganxo ja que la seua comesa era establir amistat amb el matrimoni per a facilitar el posterior assalt i assegurar-se que hi hauria diners en el domicili.

Durant el robatori en el domicili, aquesta persona va impedir en tot moment que els habitants pogueren defensar-se.

La Guàrdia Civil va realitzar quatre registres en diferents domicilis de València i Toledo, on es va detindre a un total de sis persones i es van aprehendre diversos efectes, a més de tres armes simulades. Es tracta de 4 homes i 2 dones, d’entre 19 i 42 anys d’edat.

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 4 de Paterna.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà