Sant Antoni de Benaixeve liquida un deute de 1.300 euros amb nou joves

Ayuntamiento SAB

Afectava voluntaris de programes municipals

L’equip de govern de Sant Antoni de Benaixeve ha atés un deute que l’Ajuntament mantenia sense resoldre amb nou joves des de l’any 2021, després que aquests hagueren participat en diversos programes municipals.

El deute, que s’elevava a 1.300 euros, estava pendent amb diferents joves que havien format part del pla de Corresponsals Juvenils, integrat per alumnes i alumnes de Secundària i Batxillerat, seleccionats per a informar els seus companys i exercir de mediadors entre la comunitat educativa i l’administració. Concretament, eren 8 els alumnes que havien realitzat el servei fa ja tres anys, a l’espera que l’administració local els abonara 150 euros a cadascun.

Des de l’Àrea de Joventut s’ha hagut també d’abonar diners a una jove que es va presentar al Concurs de cartells del Dia Internacional del Medi Ambient de 2021, i la qual seguia a l’espera del seu premi guanyador de 100 euros.

La regidora de Joventut a l’Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve, María José Esteve, ha lamentat que “des d’aquesta Regidoria s’haja de posar solució cada dia a aquesta mena de problemes heretats, per la desídia absoluta de l’anterior equip de govern, el qual treballava d’esquena als joves de la localitat”.

Esteve ha criticat que “l’anterior corporació i l’exalcalde, Enrique Santafosta, queden retratats quan han tingut aquests expedients sobre la taula i els han rebutjat sabent que deixaven tirats a alguns dels joves més compromesos del municipi”.

L’alcaldessa Eva Tejedor ha catalogat aquest assumpte com “un altre dels molts pufos” que diàriament ens estem trobant i que ens ha deixat heretat l’anterior equip de govern”.

“Estem compromesos a corregir aquests problemes i demanem paciència als veïns de Sant Antoni de Benaixeve, perquè després de huit anys de profund desinterés i poques ganes de treballar, estem trobant moltes factures pendents en els calaixos”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà