GuanyemSAB demana que enguany siga l’últim estiu sense escoleta

guanyemSAB

Ha presentat una moció perquè es cree un servei per a la conciliació dels famílies

El grup municipal GuanyemSAB ha presentat una moció per a que l’Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve cree abans de l’estiu de 2025 un servei d’escoleta municipal per a períodes no lectius.

Segons ha explicat el portaveu Pau Andrés, “des de GuanyemSAB volem facilitar la gestió del temps de les famílies treballadores, impulsant un servei d’escoleta assequible com ja tenen la majoria de pobles del nostre voltant.”

Des del Grup Municipal ecoprogresista reclamen esta mesura com una forma de millorar la corresponsabilitat en les famílies de Sant Antoni, així com una oportunitat educativa i lúdica d’oci saludable i en valors per a xiquets i xiquetes.

Tanmateix, la realitat és que este municipi té menys oportunitats que la resta per accedir al servei d’Escoleta d’Estiu donat que actualment sols l’oferixen entitats privades, suposant un cost major per a les famílies i una menor oferta de places en conjunt. Això obliga a molts pares i mares a haver de buscar alternatives més costoses o en altres pobles.

Sant Antoni de Benaixeve és un dels municipi amb major proporció de població infantil de tot l’estat i per això cal una especial atenció a les seues necessitats per part del govern municipal. Així  el regidor Pau Andrés ha apuntat en aquest sentit que “amb esta proposta volem donar respostes a les famílies, ja que ni el govern actual ni els anteriors s’han preocupat suficientment per la infància i l’adolescència.”

Per això, des del grup municipal esperen comptar amb el suport de tots els grups municipals al proper plenari del 25 de juliol per a que el de 2024 siga l’últim estiu sense Escoleta Municipal.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà