Aquest és el cartell guanyador de les festes de Sant Antoni de Benaixeve

cartel fiestas SAB 2024

Per primera vegada el disseny ha sigut seleccionat per concurs

L’Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve ha presentat la imatge gràfica de les festes de Sant Isidre Llaurador i Sant Roc, que se celebraran entre el 9 i el 16 d’agost. Com a novetat, la imatge ha sigut seleccionada a través d’un concurs de disseny impulsat pel Consistori, amb l’objectiu de fomentar la participació ciutadana en les festes de la localitat.

L’obra guanyadora, dissenyada per una jove veïna del municipi, Nerea Peris, ha sigut triada entre altres propostes per un jurat conformat per personal de la Regidoria de Festes.

El cartell destaca pel seu disseny creatiu i modern, que aporta un toc d’elegància i innovació, captant l’essència festiva de manera sofisticada.

Criteris d’elecció

El jurat ha valorat els elements representatius de la imatge, atés que en el centre del cartell es troba la Plaça de l’Ajuntament enfront de l’església, posant en valor el principal epicentre de les activitats, així com el seu caràcter religiós i patronal. Així mateix, s’inclou una savina, arbre que forma part de l’escut de la localitat, per ser un dels símbols més representatius de Sant Antoni de Benaixeve.

Un altre dels aspectes destacats de l’obra ha sigut que el disseny incorpora a persones de totes les edats, ressaltant el caràcter inclusiu de les festes i la participació de tota la població.

L’edil de Festes, María José Esteve, ha felicitat la jove dissenyadora per una obra que és “un dels cartells de festes més bonics que es recorden a Sant Antoni”, la qual cosa evidencia “el gran talent dels veïns i veïnes de la nostra localitat”. 

L’alcaldessa, Eva Tejedor, ha agraït als veïns que han participat en el concurs i ha avançat que este equip de govern continuarà duent a terme “iniciatives com esta, ja que són fonamentals per a involucrar a la ciutadania i fer que les nostres festes siguen cada vegada més participatives i representatives”. 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà