Sant Antoni de Benaixeve impulsa el parc industrial

poligono SAB

El govern rep als propietaris dels solars per a marcar les bases d’un pla per a l’atracció d’empreses

L’alcaldessa de Sant Antoni de Benaixeve, Eva María Tejedor Marí, juntament amb els tinents d’alcalde Luis Trejo i Pedro Pérez, ha mantingut una primera reunió amb un grup de propietaris de parcel·les del polígon industrial de la localitat. Aquesta trobada inicial s’engloba dins del pla que l’equip de govern prepara per a augmentar la viabilitat i fomentar la implantació de noves empreses en l’àrea industrial, optimitzant així l’ús del sòl disponible.

Durant la reunió, s’han discutit diverses propostes per a millorar i revitalitzar la zona i s’ha establit un calendari per a mantindre reunions periòdiques per a avançar en els temes tractats i garantir una col·laboració contínua entre l’Ajuntament i els propietaris.

Implantació de noves empreses

Aquesta primera reunió pretenia identificar i eliminar possibles obstacles que puguen dificultar la implantació de noves companyies, així com garantir que les accions que pose en marxa l’executiu estiguen alineades amb les necessitats i expectatives de tots els agents clau del parc industrial.

Finalitzat la trobada, l’alcaldessa de la localitat, Eva María Tejedor Marí, ha apuntat que “per a aquest equip de govern és fonamental aprofitar al màxim les oportunitats que ofereix el polígon industrial i buscar noves oportunitats d’inversió”.

En aquest sentit, la responsable ha censurat que “enfront d’altres equips de govern que feien moltes promeses buides mentre mantenien aquest espai abandonat, nosaltres volem fer de la col·laboració i el diàleg la clau d’un pla per a desenvolupar nous projectes que no sols beneficien als negocis, sinó que també generen ocupació i riquesa per als nostres veïns i veïnes”.

“Estem compromesos a crear un entorn atractiu per a les empreses i a treballar junts per a fer de Sant Antoni de Benaixeve un referent industrial a la comarca del Camp de Túria”, ha finalitzat l’alcaldessa.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà