Exigeixen mesures de pacificació del trànsit en la CV-336

carretera SAB

Sant Antoni de Benaixeve trasllada a la Diputació el projecte

El ple de juliol de l’Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve ha aprovat, amb els vots a favor de tots els grups municipals, excepte el del tercer regidor del PP, exigir a la Diputació de València mesures de pacificació del trànsit en la CV-336 al seu pas per la localitat.

L’aprovació es realitza després que l’executiu ja haja traslladat a la corporació provincial provincial un projecte elaborat des de la Regidoria de Policia Local per a actuar sobre aquesta via, en el seu tram des de la rotonda de la Noria fins al poliesportiu.

Els documents contemplen l’adequació de les voreres en el tram de la residència de majors, així com la col·locació d’una barana separadora que obligue els vianants a creuar per les zones habilitades per a això.

Es proposa també la instal·lació d’una vorada central peraltada en la línia central de separació de carrils per a evitar girs prohibits, la instal·lació de passos per als vianants il·luminats i la creació d’un carril per a bicis i patinets, separat de la calçada, que evite que eixos vehicles circulen per la vorera i que deshabilita la possibilitat de l’estacionament en eixe voral.

La proposta també planteja la instal·lació de senyalística del pàrquing públic de Pineda, que habilita més de 100 places d’estacionament dissuasiu.

La moció, presentada pel grup Guanyem-SAB, recorda que al juliol de 2023 es va exposar al públic el projecte relatiu a les millores d’humanització i pacificació de la carretera en el tram que afecta a l’Eliana, deixant fora les actuacions que afecten al final de Sant Antoni de Benaixeve.

El regidor de Policia Local, Pedro Pérez, ha mostrat la seua satisfacció perquè “el ple recolze el treball que va iniciar aquest executiu fa ja tres mesos”, al mateix temps que ha lamentat que l’anterior govern provincial “només atenguera les necessitats de pacificació del municipi de l’Eliana, deixant fora a Sant Antoni de Benaixeve”.

L’alcaldessa Eva Tejedor ha censurat “la continuada desídia de l’anterior executiu que va perdre una oportunitat en la passada legislatura per a reivindicar l’ampliació del projecte que va afectar el municipi veí i va deixar fora als residents de Sant Antoni”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà