Sant Antoni projecta un espai enjardinat en les trinxeres de la Immediata

trincheras sab

El ple aprova la modificació del PGOU de Colinas

El ple de juliol de l’Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve ha aprovat una modificació puntual del PGOU de Colinas. D’aquesta manera, s’adequa l’estructura viària als elements patrimonials de caràcter cultural corresponent a la línia de trinxeres de la Immediata.

La modificació preveu un gran espai enjardinat al voltant no sols del búnquer, sinó de la resta de nius de metralladores, de tal manera que es puga protegir de manera definitiva amb la corresponent posada en valor.

Segons el portaveu del grup municipal de Guanyem, Pau Andrés, ha valorat aquest acord del plenari com “un xicotet pas cap a la protecció de les trinxeres del període de la Guerra Civil al pas pel nostre terme municipal”.

El regidor de de l’oposició ha recordat que es tracta “d’una lluita que des del nostre grup municipal -junt amb les associacions culturals del nostre poble- portem endavant des de fa més de 20 anys. No sols pel seu valor històric i patrimonial, sinó per les polítiques de memòria, veritat i justícia que porten endavant com a garantia de no repetició i com a element per reflexionar sobre la nostra història recent a Sant Antoni de Benaixeve.”

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà