Sant Antoni de Benaixeve es prepara per a les festes de Sant Isidre i Sant Roc

CARTEL FIESTAS SAB 2024

Sant Antoni de Benaixeve es prepara per a acollir els actes patronals en honor a Sant Isidre i Sant Roc, que es duran a terme del 8 al 16 d’agost. Per a això, des de la Regidoria de Festes s’ha coordinat una programació variada i emocionant que promet entreteniment per a totes les edats.

L’esport protagonitzarà les primeres activitats, per això el dijous, 8 d’agost, tindrà lloc la XXVI Legua de Sant Antoni de Benaixeve, una carrera que s’inclou dins del Circuit Camp de Túria – Caixa Popular. Els menors competiran a les 19.00 hores, seguits pels adults a les 20.00 hores, en una carrera que reunirà la comunitat en un esdeveniment esportiu tradicional.

Per part seua, el divendres 9 d’agost, s’obriran les inscripcions a les 19.00 hores del tradicional Torneig de Futbolí organitzat per la Penya Valencianista en la Plaça de l’Ajuntament, que se celebrarà al llarg de tots els dies de festes. Així mateix, a les 19.30 hores, la Rondalla de la UDP “Los Azahares”, dirigida per Francisco Salvador Vila, oferirà una actuació a l’Església de sant Antoni Abat. Posteriorment, a les 20.00 hores, s’organitzarà un berenar amb orxata i fartons per als majors del municipi en la Plaça de l’Ajuntament.

Ja el dissabte, 10 d’agost, a les 19.00 hores, el pregó, a càrrec del reconegut cantautor i productor musical, Nacho Mañó, donarà l’arrancada oficial a les Festes Patronals 2024 des de la Plaça de l’Ajuntament. Posteriorment, a les 20.00 hores, els veïns podran participar en el Concurs de Paelles en el Nucli urbà, seguit del lliurament de trofeus a les 23.00 hores. La jornada conclourà amb una Gran Nit Remember a les 00.00 hores en la Plaça de l’Ajuntament.

Esport, cinema i música

El diumenge, 11 d’agost, la jornada començarà amb un Torneig d’Escacs de 9.00 a 14.00 hores baix les porxades de la Plaça de l’Ajuntament. A la vesprada, a les 19.00 hores, els més xicotets gaudiran d’una Mini Disco Infantil en la mateixa plaça. La nit estarà dedicada als ritmes del Carib amb una actuació a les 23.00 hores, on Bea Robles i Lachi Jordan faran ballar al so de la salsa, la bachata i la percussió.

La música continuarà centrant les festes el dilluns 12 d’agost, per això a les 23.00 hores se celebrarà una animada revetla a càrrec de Jaime i Coral en la Plaça de l’Ajuntament, una vetlada plena de música i diversió per a tots els públics.

Per part seua, la cultura tindrà el seu espai el dimarts, 13 d’agost, quan la Plaça de l’Ajuntament es convertirà en un cinema a l’aire lliure amb la projecció de la pel·lícula “CAMPEONEX” a les 23.00 hores, oferint una nit de cinema d’estiu per a tota la família.

Màgia, música urbana i humor en la recta final

El dimecres, 14 d’agost, els més xicotets ho passaran en gran, per a això a les 19.00 hores s’ha organitzat un espectacle de màgia infantil a càrrec del Gran Mag Maili en la Plaça de l’Ajuntament. Més tard, a les 23.00 hores, la plaça s’omplirà de riures amb una nit d’humor i màgia protagonitzada pel Mag Jarry i el gran monologuista Manu Baeza.

El dijous, 15 d’agost, la recta final de les festes, els joves seran els protagonistes, i el dia començarà amb un concert de rap i gènere urbà a les 19.00 hores en SabJove (Casa de la Joventut), a càrrec de l’artista SARKO, una activitat especialment dirigida al públic juvenil.

Simultàniament, en la Plaça de l’Ajuntament, es duran a terme tallers de reciclatge i jocs d’aigua per als més xicotets, organitzats per l’empresa FCC. La jornada continuarà amb la Gran Nit dels Artistes Locals, començant amb un ambient chill-out a les 21.00 hores, seguit d’un tribut a Fito a les 23.00 hores, l’actuació d’Ashe Lorena Baladre a les 00.30 hores i Javi DJ a les 01.30 hores, culminant amb la finalitat de festa a les 03.00 hores en la Plaça de l’Ajuntament.

Missa i processó per a posar el fermall d’or

El divendres 16 d’agost, les festes posaran el fermall d’or a les activitats en el seu moment gran amb una solemne missa en honor a Sant Isidre i Sant Roc a les 20.00 hores a l’Església de sant Antoni Abat.

Després de la missa, es realitzarà una processó pels carrers del municipi en honor als patrons, finalitzant amb un espectacle de focs artificials en la Plaça Diputació.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà