Protesta veïnal contra l’ocupació d’un adossat en Sant Antoni de Benaixeve

Els veïns de la zona de Sant Vicent a Sant Antoni de Benaixeve s’ha posat en peus de guerra contra l’ocupació il·legal d’un adossat dins d’un complex residencial.

Pel que sembla es tracta de l’únic habitatge que romania buit i dijous passat es va instal·lar una família amb un menor.

Segons les fonts veïnals consultades es tracta d’una família, amb diversos menors, que té alternatives però han decidit instal·lar-se ací. De fet se’ls han oferit altres solucions i s’han negat.

La situació és insostenible, segons els veïns que estan dia i nit al carrer per a fer pressió.

Des de llavors la presència de patrulles de la Guàrdia Civil i de la Policia Local és habitual enfront de l’habitatge del carrer Mata Marró.

També els veïns han decidit actuar amb la col·locació de pancartes a la porta del xalet ocupat en les quals es pot llegir “Ocupació il·legal” i amb concentracions per a exigir l’eixida dels ocupes.

Segons han relatat a Infotúria.com veïns de la zona, és habitual sentir crits de “fora, fora” de la resta de residents dels habitatges contra els ocupes, que romanen a l’interior del xalet sense trepitjar les zones comunes de la urbanització, com la piscina i les pistes esportives.

No és la primera vegada que en aquest residencial de Sant Antoni es produeix una situació similar, ja que els habitatges es van quedar sense acabar i van passar a la Sareb. No obstant això, en els últims mesos s’havia completat la venda de la majoria de les cases.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà