El consistori de Sant Antoni busca un habitatge per a la família okupa

okupas sab

L’Ajuntament havia contactat amb els promotors per reforçar els sistemes de seguretat

L’ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve ha emés un comunicat després dels incidents ocorreguts a la urbanització Sant Vicent, on una família amb diversos menors van ocupar un immoble buit la propietat del qual era del banc la Sareb.

El consistori de la localitat del Camp de Túria ha mostrat el seu ferm rebuig a aquesta situació i subratlla el suport als veïns de la zona, així com tot tipus de manifestacions, com a mostra de suport per part del regidor de Seguretat Ciutat, Pedro Pérez, i agents del cos municipal.

El propi ajuntament informa que ja s’havien posat en contacte, en diferents ocasions, amb els promotors del residencial i va instar a reforçar els escassos sistema de seguretat de l’immoble que es troba pendent de venda. Així mateix, l’equip de govern està en comunicació constant amb la comunitat de veïns afectada, i davant la impossibilitat legal que impedeix una intervenció directa sobre els ocupants de l’habitatge, demanen col·laboració ciutadana per a poder mitigar qualsevol problema de convivència que es poguera generar.

En aquests moments, el consistori treballa , juntament amb la comunitat de propietaris, en aquells mecanismes existents que permeten accelerar el posar solució a aquesta situació i oferir una alternativa residencial a aquesta família, que manca d’habitatge.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà