SABJOVE incorpora a una nova tècnica dinamitzadora

SABJOVE

Entre les principals tasques es troba l’impuls del Consell Municipal d’Infància i Adolescència

L’Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve ha incorporat a una nova tècnica dinamitzadora en joventut. Esta nova figura serà l’encarregada de coordinar i potenciar les activitats d’oci i temps lliure que es desenvolupen a la Casa de la Joventut, a més de fomentar la sensibilització i la participació activa dels joves en els assumptes que els afecten.

Amb este reforç en l’equip tècnic, l’Ajuntament té com a objectiu primordial dinamitzar les accions orientades al públic juvenil, promovent espais de trobada i participació on puguen expressar les seues inquietuds i desenvolupar el seu potencial. La nova dinamitzadora treballarà en estreta coordinació amb els centres educatius del municipi per a impulsar programes de sensibilització i conscienciació sobre temes de rellevància social.

Consell Municipal d’Infància i Adolescència

La nova tècnica dinamitzadora treballarà conjuntament amb el Tècnic Coordinador de Joventut i en col·laboració directa amb l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), la qual cosa permetrà una millor coordinació dels projectes i iniciatives que es duguen a terme a nivell local. Esta col·laboració garantirà que els joves del municipi compten amb un equip sòlid de professionals a la seua disposició per a acompanyar-los en el seu desenvolupament i oferir-los una atenció integral.

Entre les principals tasques de la nova tècnica dinamitzadora, es troba l’impuls del Consell Municipal d’Infància i Adolescència, un òrgan participatiu que permet als més joves del municipi tindre una veu activa en la presa de decisions locals ajudant a crear ciutats més democràtiques i equitatives, aportant la seua visió, opinió i propostes.

Este ens és un espai específic per a la participació infantil activa en el marc del govern local; un mecanisme per a la col·laboració entre xiquetes, xiquets i adults en les polítiques municipals, que troba la seua fonamentació en la Convenció sobre els Drets de la Infància, aprovada per l’Assemblea General de les Nacions Unides el 20 de novembre de 1989.

Professionals enfront de quiosquets

L’edil delegada de Joventut a l’Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve, María José Esteve, ha destacat “la importància de la incorporació d’esta figura al servei SABJOVE, una entitat que és ja tot un referent per a l’atenció i acompanyament dels joves a la comarca del Camp de Túria”.

Per part seua, l’alcaldessa Eva Tejedor ha destacat “l’aposta de l’Executiu per oferir un servei pròxim i de qualitat als joves del municipi, perquè vol que se senten escoltats i acompanyats pels millors professionals; fugint de les ‘xapuces’ i els xiringuitos que han hagut de patir durant huit anys per part dels anteriors executius”.

Tejedor ha recalcat que “la dada mata el relat, i enfront del cinisme i la irresponsabilitat d’una oposició que no té idees i que continua tractant de fer política del fang amb els més xicotets, este govern municipal continuarà treballant pel futur de la nostra comunitat”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà