L’alcaldessa de Sant Antoni de Benaixeve aborda amb la Diputació la transformació de la CV-336

enguix-tejedor

L’alcaldessa de Sant Antoni de Benaixeve, Eva Tejedor, s’ha reunit amb la vicepresidenta primera de la Diputació de València, Natàlia Enguix, per a tractar diversos projectes clau que afectaran positivament la localitat.

Un dels principals temes abordats en la reunió ha sigut la transformació de la carretera CV-336 al seu pas per Sant Antoni de Benaixeve. Este tram, que creua el nucli urbà, es troba a tan sols 500 metres de l’Eliana, on ja estan previstes millores en la mateixa via.

L’alcaldessa ha presentat a la vicepresidenta el projecte impulsat des de l’Ajuntament, que contempla l’adequació de les voreres en el tram de la residència de majors, així com la col·locació d’una barana separadora que obligue els vianants a creuar per les zones habilitades per a això.

El pla inclou una vorada central peraltada en la línia central de separació de carrils per a evitar girs prohibits, la instal·lació de passos per als vianants il·luminats i la creació d’un carril per a bicis i patinets, separat de la calçada, que evite que eixos vehicles circulen per la vorera i que deshabilita la possibilitat de l’estacionament en eixe voral.

L’alcaldessa ha sol·licitat que el projecte d’intervenció en la CV-336, en el seu tram corresponent a Sant Antoni de Benaixeve, es contemple en els pressupostos d’infraestructures de l’ens provincial per a l’any vinent.

Altres projectes municipals

A més de les millores en la CV-336, durant la trobada es van discutir altres projectes municipals destinats a la millora del nucli urbà i les urbanitzacions del terme municipal, com el reasfaltat del nucli urbà i la millora de la zona esportiva del municipi. Estos projectes, en els quals ja treballa l’Ajuntament, es desenvoluparan amb els Fons de Cooperació que la Diputació de València atorga anualment als municipis de la província.

La reunió també va ser una oportunitat perquè l’alcaldessa i la vicepresidenta abordaren la possibilitat d’aprofitar les ajudes econòmiques destinades a la restauració del patrimoni que forma part del llegat cultural de la localitat. En este sentit, des de l’Ajuntament s’està treballant en l’avantprojecte de recuperació d’un element patrimonial del municipi amb l’objectiu de destacar el seu valor històric i cultural.

Col·laboració entre administracions

En finalitzar la reunió, l’alcaldessa ha volgut destacar la rellevància del treball conjunt entre administracions per a poder tirar avant projectes de gran envergadura per al municipi i ha posat en valor “l’excel·lent relació que tot l’equip de govern manté en l’actualitat amb els màxims representants de la Diputació de València”.

La primera edil ha destacat que és vital “continuar col·laborant de manera estreta amb les institucions intermunicipals per a materialitzar millores significatives per als nostres veïns” i ha censurat “la desídia de l’anterior executiu que va perdre una oportunitat estupenda en la passada legislatura per a avançar en el projecte de la CV-336 aprofitant l’ampliació del projecte que va afectar el municipi veí i va deixar fora als residents de Sant Antoni de Benaixeve”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà