Serra convoca 15 beques formatives per a joves estudiants

Serra et beca

L’Ajuntament augmenta la partida fins els 10.000 euros

L’Ajuntament convoca el programa Serra et beca, una iniciativa municipal que oferix pràctiques formatives remunerades per a estudiants de cicles formatius i universitaris. En la seua cinquena edició, la convocatòria preveu fins a un màxim de 15 beques, d’un a dos mesos de duració, per a les àrees de monitors educatius i de temps lliure i l’àrea d’administració.

El programa té com a objectiu primordial la formació dels estudiants en l’àmbit local mitjançant l’aplicació pràctica dels coneixements adquirits al llarg de la seua formació. Les beques es disfrutaran entre el 24 de juny i el 31 d’agost.

En paraules de l’alcaldessa, Alicia Tusón. “Volem que els nostres joves continuen formant-se a l’ajuntament i que siguen retribuïts pel seu treball. Per això enguany hem augmentat la partida de Serra et beca fins als 10.000 €, 3.500 € més que l’any passat.” Tusón afegix: “També hem augmentat la partida de beques al transport per al curs vinent. En total més de 16.000 € per ajudar les economies de les famílies amb joves estudiants.”

Les sol·licituds es poden presentar fins al 14 de juny a través de la seu electrònica o de manera presencial en les oficines de l’ajuntament i la urbanització Torre de Portaceli. Les bases es poden consultar en www.serra.es.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà