Més de 250 xiquets han participat en les escoles d’estiu a Serra

escola estiu serra

La urbanització Torre de Portaceli ha acollit per primera vegada este servei

Més de 250 xiquetes i xiquets han participat en les diferents escoles d’estiu que ha organitzat l’Ajuntament de Serra des que va acabar el curs escolar. Un èxit d’un servei municipal que presta el consistori durant part de juny i tot el mes de juliol.

Els diferents programes s’han oferit “perquè les famílies pogueren conciliar millor les seues vides familiars i laborals” manifesta Alicia Tusón, alcaldessa de Serra. A més a més, “per primera vegada hem donat este servei municipal en la urbanització Torre de Portaceli, acomplint així el nostre compromís amb la ciutadania” afegix Tusón.

Les diferents activitats han estat dirigides a l’alumnat de 0 a 3 anys, en el cas de l’escoleta infantil amb 40 xiquetes i xiquets, i de primer d’infantil a sisé de primària en les escoles d’estiu al nucli urbà, amb 110 persones i 87 a la urbanització Torre de Portaceli, respectivament. L’escola esportiva s’ha celebrat al Poliesportiu Municipal Héctor Catalá amb 18 xiquetes i xiquets.

A les escoles d’estiu han participat els joves beneficiaris de les beques per a estudiants de Serra et beca de l’Ajuntament de Serra. Un programa de pràctiques remunerades adreçat a l’alumnat de cicles formatius i graus universitaris que ha becat a 25 estudiants i ha comptat amb quatre persones en la coordinació més una educadora.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà