Goya Gallery cuina la millor olla amb carabassa

Galeria 18 Fotos

Mosaic guanya el premi de postre del concurs de Serra

El restaurant Goya Gallery de València ha guanyat per segon any consecutiu el Concurs Nacional d’Olla amb Carabassa Vicente Granero-Vila de Serra. Un certamen la quarta edició del qual s’ha celebrat este matí a Serra, al cor del parc natural de la Serra Calderona, i en el que han participat nou establiments de la provincia.

El restaurant Mosaic de Meliana ha obtingut el primer premi en la modalitat de postre fruita de la tardor seguit pel restaurant Juan XXIII de Benifaió i Sequial 20 de Sueca.

El Racó de Meliana i Setaigues de Siete Aguas han quedat segon i tercer al concurs d’olla.

La competició professional du el nom del cuiner Vicente Granero, referent gastronòmic de Serra i té l’objectiu de promocionar i recuperar l’olla amb carabassa, plat típic de la gastronomia local.

El certamen està dins les III Jornades Gastronòmiques de la Carabassa que se celebren fins al 27 d’octubre i en les quals participen 10 establiments locals, restaurants, bars, carnisseries o forns.

En paraules de l’alcaldessa de Serra, Alicia Tusón, “el certamen vol fer valdre la cuina tradicional de la nostra localitat i la nostra gent. Estic convençuda de què estes jornades valen per destacar la qualitat i proximitat dels productes que oferixen els nostres establiments.”

Els restaurants participants s’han donat cita a les 10:30 hores a la plaça de La Primitiva per competir als dos concursos. L’olla amb carabassa és un plat de la cuina tradicional local que té com a principal ingredient la carabassa. Fesols, creïlles, napicol i arròs acompanyen també este plat vegà i frugal.

Al certamen han competit nou restaurants: Restaurant Juan XXIII de Benifaió; els restaurants de València, Binhui food i Goya Gallery; Setaygues de Siete Aguas; El Racó i Mosaic de Meliana; Sequial 20 de Sueca, Casa Macario de Tarvernes de la Valldigna i La Garrofera de Serra.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà