La Diputació posa en escena una adaptació de ‘Bruno, el musical que lo cambió todo’ pel Dia de l’Orgull

La companyia Off Artes Escénicas porta al Teatre Principal una lectura dramatitzada-concert acústic

La Diputació de València, a través de la seua delegació de Teatres, posarà en escena una adaptació de ‘Bruno, el musical que lo cambió todo’, amb una lectura dramatitzada-concert acústic de la companyia Off Artes Escénicas el 26 de juny a les 19 hores en en el vestíbul del Teatre Principal.

Amb este acte, la corporació provincial col·labora en el programa pel Dia Internacional de l’Orgull 2024 de l’Ajuntament de València per a reivindicar la protecció dels drets del col·lectiu LGTBI+.

“Proposem esta adaptació per a abordar l’assetjament a les aules i el que continuen patint els joves LGTBI+ per la seua identitat o orientació sexual; les arts escèniques són un canal excel·lent per a llançar missatges que puguen conscienciar a la ciutadania, i així vam poder comprovar-lo amb les funcions per a instituts i famílies d’esta obra durant la temporada de l’Escalante”, ha explicat la diputada de Joventut i Teatres de la institució provincial, Rocío Gil.

‘Bruno, el musical que lo cambió todo’ és una obra de teatre musical de la companyia Off Artes Escénicas creada i dirigida per Víctor Lucas i Mamen Mengó.

Dirigida a un públic de 12 a 18 anys, aborda qüestions coml’assetjament escolar i l’homofòbia, l’amistat, el valor de la família i les ferramentes amb les quals compta la comunitat educativa per a abordar els problemes del seu alumnat.

Esta representació ha suposat tota una revolució al pati de butaques, i esta notorietat també s’ha traslladat a la crítica. Compta amb el Premi a Millor Música Original de Broadway World; Premi a Millor Musical Off dels Premios de Teatro Musical de España; i ara va camí als Max com a finalista en la categoria de Millor Espectacle Musical o Líric.

Es podrà accedir de manera gratuïta amb reserva prèvia a través d’este enllaç:

http://escalantecentreteatral.servientradas.com/espectaculo/47/encuentro-con-bruno.html?origin=

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà