El centre de salut de Vilamarxant portarà el nom del metge Ramón Sanchis Ramada

centro salud vilamarxant

Va ser metge adjunt pediàtric de l’UCI de La
Fe i cap del servei de Vigilància Intensiva Neonatal i Pediàtrica de Casa de Salut

L’Ajuntament de Vilamarxant ha rebut llum verda per part de Conselleria per a la
sol·licitud que va realitzar fa uns mesos, en la qual demanava el canvi de nom del seu centre de salut en honor al veí i metge del municipi, Ramón Sanchis Ramada.

Ramón Sanchis, mort en 2019, va ser durant molts anys metge adjunt pediàtric
de la Unitat de Vigilància Intensiva de l’Hospital La Fe de València i cap del servei de Vigilància Intensiva Neonatal i Pediàtrica de l’Hospital Casa de Salud de València.

Fa uns mesos, l’alcalde de Vilamarxant, Héctor Troyano, i la regidora de Sanitat, Yovana San Pedro, es van reunir amb la gerència de l’Àrea de Salut de l’Hospital Arnau de Vilanova-Llíria per a fer aquesta petició. Després d’una llarga espera, ha arribat l’autorització per part de la direcció territorial de Sanitat de la Generalitat Valenciana, la qual cosa permet al consistori posar en marxa aquest homenatge.

L’alcalde i la regidora s’han reunit amb la família per a donar la notícia i
posar en el seu coneixement la resolució rebuda. Des de l’ajuntament de Vilamarxant s’ha volgut fer aquest reconeixement per a homenatjar el treball, la dedicació i la gran petjada que Ramón Sanchis va deixar al poble i en totes les persones que el van conéixer.

Aquest reconeixement comença per fer efectiu el canvi de denominació del centre,
que passarà així a dir-se ‘Centre de Salut de Vilamarxant Ramón Sanchis Ramada’.

“Ramón sempre va tindre la disposició d’ajudar a tot veïnat que ho va necessitar en un tema tan delicat com és la salut. Aquest homenatge sorgeix de manera unànime amb la voluntat de fer aquest tan merescut reconeixement a una persona que va fer tant pel nostre poble i que ens va marcar tant com ell”, explica l’alcalde.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà