Absolta la mare que va degollar al seu bebé a Vilamarxant per quadre psicòtic

policia local vilamarxant

La dona de 36 anys va degollar al seu bebé d’un any i es va llançar al buit

L’Audiència Provincial de València ha absolt a la dona de 36 anys que al febrer de 2023 va degollar al seu bebé d’un any i posteriorment es va llançar al buit des del terrat de l’edifici de Vilamarxant en el qual residia, per considerar que la processada va patir un quadre psicòtic.

L’absolució, segons consta en la sentència, facilitada pel Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, es fonamenta precisament en què l’acusada tenia les seues facultats cognitives i volitives totalment anul·lades quan van ocórrer els fets a causa d’un quadre psicopatològic de psicosi postpart.

La resolució judicial arreplega com a fets provats que l’acusada va posar fi a la vida del xicotet després de ferir-li amb un ganivet en el coll, el tòrax i la nina dreta el 27 de febrer de 2023, quan es trobava tot sol amb ell en l’habitatge familiar, situada en la localitat de Vilamarxant.

La Secció Primera de l’Audiència de València ha dictat ara la sentència absolutòria respecte a un delicte d’assassinat després que la Fiscalia i l’advocat de la defensa presentaren un escrit conjunt de conclusions amb l’anuència de la pròpia acusada.

El pare del menor ha renunciat a qualsevol tipus de *inmdenización que poguera correspondre-li.

El Tribunal aplica així a la dona l’eximent completa d’alteració mental però li imposa com a mesura de seguretat la mesura consistent en llibertat vigilada amb obligació de sotmetre’s a tractament mèdic extern forçós durant un termini màxim de cinc anys. E

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà