Mor un corredor de Vilamarxant durant la Volta a Peu

L’home de 59 anys participava amb la seua dona

Un home de 59 anys ha mort hui mentre participava en la tradicional Volta a Peu de Vilamarxant, segons han confirmat els serveis sanitaris d’emergències de la Generalitat.

El corredor natural d’Ecuador era veí de Vilamarxant i havia pres l’eixida en la prova al costat de la seua dona que ha hagut de ser atesa pels serveis mèdics amb símptomes d’ansietat.

El CICU ha mobilitzat una ambulància, el personal de la qual ha tractat sense èxit de reanimar al corredor, de manera que únicament s’ha pogut confirmar la defunció.

Tot apunta al fet que la defunció s’ha produït per un infart que ha patit quan corria pel quilòmetre huit de la carrera., en la segona volta al circuit urbà.

El corredor era treballador de l’empresa de Benaguasil Desguace Cortés i havia participat el mes de setembre passat en la Licitada a la Montieleta del municipi veí.

La carrera popular de 10 quilòmetres no s’ha suspés, però no s’ha celebrat el tradicional lliurament de trofeus als guanyadors.

Si que s’han cancel·lat la resta de carreres destinades a categories inferiors. Així mateix, l’esdeveniment previst per a esta vesparada es posposa per al pròxim 20 d’octubre a les 19 hores.

L’Ajuntament de Vilamarxant ha expressat públicament les seues condolences a la família i amics del corredor mort durant la disputa de la carrera.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà